(Video)Cantik dan memukau!!Persiapan Majlis perkahwinan Fattzura pada 25hb Feb yang bertemakan “FAIRY TALE” mesti cantik bak “CINDERELLA”..

(Video)Cantik dan memukau!!Persiapan Majlis perkahwinan Fattzura pada 25hb Feb yang bertemakan “FAIRY TALE” mesti cantik bak “CINDERELLA”.. – MEDIA OHSEM

 

Esok 25hb Fev 2018 merupakan hari yang ditunggu oleh peminat fattah dan fazura yang merupakan pasangan yang romantis pada tahun ini..

Di Instagram artis artis terkenal juga telah memuat  naik gambar kad jemputan kahwin yang diterima.Semua tidak sabar untum pergi ke majlis tersebut yang dianggap “Wedding of the year”..

Jom kita tengok persiapan perkahwinan seperti “doorgift” yang dimuat naik oleh “wedding planner terkenal”rekateemor”

 

sumber:igrekateemor

Menerusi portal BH ONLINE, majlis tersebut akan diadakan pada 25 Februari ini di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.

Bibit percintaan antara Fattah dan Fazura mula timbul apabila kedua-duanya bergandingan bersama dalam drama popular Hero Seorang Cinderella.

Bercinta dalam diam, pasangan ini menjawab segala persoalan tentang gosip percintaan dengan mengumumkan mereka sudah pun mengikat tali pertunangan pada 13 November 2017 beberapa hari sebelum mereka mengerjakan ibadah umrah bersama.

Tidak lama selepas itu, Fattah dan Fazura diijabkabulkan dalam satu majlis tertutup yang hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan rapat padfa 27 November 2017.

Pastinya ramai yang sudah tidak sabar menantikan pasangan sama cantik sama padan ini bersanding di atas pelamin.Memang satu berita yang paling dinantikan bukan? Semoga segala perancangan mereka berjalan dengan lancar..

Sumber :MediaOhSem

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password