“Video tu saya dah lama tengok…” – Jurusolek nafi terbabit dalam video lucah Syafiq Kyle?

"Video tu saya dah lama tengok…" – Jurusolek nafi terbabit dalam video lucah Syafiq Kyle?

Video tidak senonoh yang kelihatan individu mirip pelakon Syafiq Kyle melakukan panggilan video bersama seorang wanitadikenali sebagai Mira masih menjadi bualan hangat netizen.

Terbaru, jurusolek artis Aizat Abdul Razak tiba-tiba terkena tempias kerana banyak berkongsi gambarnya yang telah di ‘edit’ bersama pelakon drama Nur itu dimuatkan di Instagram miliknya sebelum ini.

“Berhenti tanya saya mengenai Syafiq. Saya kenal dia sebagai jurusolek dan artis. Jangan fitnah saya dalam video. Bulan baik ini jangan tuduh melulu.

“Tolong faham, saya bukan Mira. Berhenti fitnah saya,” katanya.

Tambah Aizat, ruangan komen dan Direct Message (DM) di laman Instagram miliknya dihujani dengan pelbagai soalan serta meminta dirinya mengaku sebagai Mira.

“Kenapa saya pula yang dipersoal. Sebab saya memuat naik gambar edit bersama Syafiq, saya dituduh sebagai Mira?

“Video itu saya sudah tengok lama. Cuma saya tidak pernah simpan dan sebarkan sebab tidak tahu kesahihan. Kalau saya orangnya, kenapa pula saya nak aibkan diri sendiri,” ujarnya.

Haihh tak baik tuduh orang secara melulu tau! Orang tu sekadar minat dan edit gambar dia dengan Sapik je, terus kena label sebagai Mira eh? Kesian!

Sumber : Aizat Abdul Razak

Sumber :OhMyMedia

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password