"Dah macam Sister pulak.." – Gaya hijab seperti paderi wanita, Tok Ti ditegur golongan 'alim'

“Dah macam Sister pulak..” – Gaya hijab seperti paderi wanita, Tok Ti ditegur golongan ‘alim’

Kalau swafoto dengan Vivo, mesti teringat penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza yang tampil dengan iklan-iklan jenama telefon pintar global itu di kaca televisyen. Sebagai duta rasmi yang dilantik sejak beberapa tahun…

Read More
"Macam i ni rampas suami orang pulak?…" – Video bercium, Shima Anuar bidas komen netizen

“Macam i ni rampas suami orang pulak?…” – Video bercium, Shima Anuar bidas komen netizen

Lumrah sebagai seorang selebriti, setiap apa yang dimuat naik ke dalam media sosial pasti menarik perhatian netizen. Sama ada perkara baik ataupun buruk ianya menjadi perkara wajib sebagai bahan untuk dikupas…

Read More
"Isy, baru nak feeling jadi anak dara, boleh pulak dia muncul…" – Foto Samtilla ditunafoto Mat Yip cuit hati peminat

“Isy, baru nak feeling jadi anak dara, boleh pulak dia muncul…” – Foto Samtilla ditunafoto Mat Yip cuit hati peminat

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan Samtilla dan anaknya pasti tahu yang isteri kepada pelakon, Shaheizy Sam itu sering berkongsi gambar-gambar beliau bersama-sama dengan anak sulungnya itu. Terbaru, Syatilla Melvin telah berkongsi…

Read More
"Isu macam ni tak nak masuk meeting kabinet menteri pulak? Tapi isu jamban bisnes class yang ko pentingkan…"

“Isu macam ni tak nak masuk meeting kabinet menteri pulak? Tapi isu jamban bisnes class yang ko pentingkan…”

  Baru-baru ini, kecoh di laman media sosial apabila tandas di kelas perniagaan pesawat Malaysia Airlines Airbus A350-900XWB  yang dikatakan tidak mencapai tahap yang memuaskan sehingga perkara ini telah mendapat perhatian…

Read More
Selepas tayang girlfriend persis Korea, anak Che Ta cuba imej K-pop pulak

Selepas tayang girlfriend persis Korea, anak Che Ta cuba imej K-pop pulak

  Sekiranya sebelum ini, anak lelaki kedua Che Ta, Aniq Ezra pernah menayangkan kepada semua teman wanitanya yang cantik persis awek Korea di laman Instagramnya, kali ini Aniq telah membuat…

Read More

“Saya Mengandung Dia Buat Tak Tahu, Dah Bersalin Dia Pulak Kawal Baby ,” Wanita Luah Selalu Jadi Mangsa Ibu Mentua

  Tindakan ibu mertua yang sering mencari salah menantu dan adalah realiti dalam sesebuah perkahwinan. Tambahan lagi, jika menantu yang menjadi isteri kepada anak lelakinya itu bukan datang dari pilihan…

Read More

Dah La Kedekut Senyuman, Pengotor Pulak Tuh, Perangai Segelintir Orang Kita Bila Melancong Ke Luar Negara

Anda mahu berkongsi berita ini? Kongsikan di Seronok kalau pergi melancong luar negara ini, mana tak nya dapatlah tengok-tengok budaya dan bahasa mereka. Selain itu, boleh la kita belajar budaya…

Read More
Mekap Myvi takpe pulak, tapi nafkah anak dengan bini bukan main berkira lagi…

Mekap Myvi takpe pulak, tapi nafkah anak dengan bini bukan main berkira lagi…

Isteri mana yang tidak geram sekiranya mendapat suami yang kedekut dan tidak menunaikan tanggungjawab mereka, lebih-lebih lagi kalau suaminya itu sangat berkira-kira dalam berbelanja untuk keluarga. Begitulah nasib seorang wanita…

Read More

Page 1 of 1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password