‘Respek! Layan Bibik..Kemana Hala Mesti Eina Bawak Mereka’ – Netizen Puji Eina Azman

'Respek! Layan Bibik..Kemana Hala Mesti Eina Bawak Mereka' - Netizen Puji Eina Azman

Kehidupan Datin Paduka Eina Azman selepas berkahwin kelihatan bahagia ditambah pula dengan kehadiran sepasang kembar. Dia juga aktif dalam berkongsi aktiviti hariannya menerusi laman Instagram.

Segala aktiviti memasak didapur dan berkongsi resepi pernah menarik perhatian dan dipuji netizen. Malah, timbul beberapa persoalan dari netizen, kemana bibik Poji?

Terbaru, dia berkongsi video pertemuan bersama pembantu rumahnya, Bik Poji. Amah ini direhatkan selama 2 bulan kerana dijangkiti penyakit Tuberkulosis (TB). Sayang dan rindu betul Eina terhadap Bik Poji ini. Maklumlah, sudah 2 bulan tak berjumpa.

Video ini dimuat naik oleh Eina Azman menerusi laman Instagram miliknya. Video berdurasi seminit ini menyaksikan Eina memeluk pembantu rumahnya, Bik Poji dan melepaskan rindu setelah 2 bulan tidak berjumpa.

Eina menjelaskan dia dan suami membuat keputusan untuk memberi penginapan hotel selama 2 bulan kepada pembantu rumahnya. Bik Poji telah diserang penyakit TB dan disarankan doktor pakar untuk menjauhi diri dari kanak-kanak kerana penyakit tersebut adalah berjangkit.

.

Syukur, kesihatan Bik Poji semakin baik dan dia berkhidmat semula untuk keluarga Eina Azman dan suami. Pasti dia rindu anak kecil Datin Eina ini.

.

.

Sumber : Eina Azman

 

Sumber :KakiShareTV

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password