Pencarian Peserta My Cabaran Shaylanista Melalui Projek Theme Park Astro Ria Menawarkan Sehingga RM 100,000

Seringkali kita mendengar iklan shampu yang mewarwarkan definisi rambut adalah mahkota setiap wanita, tapi bagaimana pula dengan wanita yang bertudung? Rambut yang ditutup setiap hari terutamanya ketika waktu bekerja dan apabila keluar rumah semestinya berisiko rambut kusam dan rosak. Tambahan pula ada juga wanita yang mempunyai masalah kelemumur akibat menutup kepala seharian.

Seperti yang kita tahu, wanita membina keyakinan diri melalui rambut yang bersih, sihat serta cantik dan yang paling penting adalah wangi.

Shampu wanita bertudung no.1 Malaysia ini sekali lagi menawarkan projek My Cabaran Shaylanista!!! Cabar diri anda di Taman Tema Terhebat Dunia melalui Projek Theme Park Astro Ria! Projek Theme Park Astro Ria berbesar hati menawarkan hadiah tunai yang bernilai sehingga RM100,000. 

Shaylanista mencari gadis bertudung yang aktif serta berkeyakinan untuk menyertai cabaran ini yang bermula pada 16 September 2017 – 30 November 2017

Anda boleh memuat naik gambar atau video semasa melakukan aktiviti lasak dan mencabar untuk melayakkan diri anda sebagai salah seorang peserta My Cabaran Shaylanista. 

Anda berminat?? Boleh terus layari http://bit.ly/2y0dsN7 untuk maklumat lanjut serta cara penyertaan realiti projek tersebut.

Para gadis di luar sana rebutlah peluang keemasan ini! Binalah keyakinan diri bersama Safi Shayla. #MyCabaranShaylanista #expeRIAnceSumber : SiakapKeli

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password