Lelaki Ini Kongsi Tutorial Bagaimana Sunting Gambar ”Double Exposure” Guna Aplikasi Picsart Di Telefon Pintar

Mesti ramai dalam kalangan kita yang suka sunting gambar di telefon bimbit untuk menjadikan gambar lebih nampak cantik dan menarik.

Menerusi laman facebook milik Muhammad Amir Iddin, lelaki ini telah mengajar cara menyunting gambar menggunakan teknik double exposure menerusi aplikasi picsart.

Jom sama-sama kita cuba!

Assalamualaikum dan selamat pagi…

dah lama  tak buat tutorial.. jadi kali ni kita buat tutorial gambar double exposure menggunakan aplikasi picsart di henset cikai je… hehehehe..

kali ni kita buat dua cara, pertama cara video dan kedua cara gambar by gambar..

kalau still jugak tak paham bagitau je kat kita.. kita try bantu mana termampu,,
mcm biasa la hope faham dan  selamat mencuba, dah cuba hantar la hasil korang di ruangan komen ni ye…

Siakapkeli.my



Sumber : SiakapKeli

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password