Lebih 10 tahun berambut panjang, Dayang Nurfaizah kini tampil dengan imej terbaru

Lebih 10 tahun berambut panjang, Dayang Nurfaizah kini tampil dengan imej terbaru
Lebih sepuluh tahun dalam industri hiburan, penyanyi popular, Dayang Nurfaizah tampil dengan imej terbarunya apabila beliau membuat keputusan untuk memotong rambut paras bahu kerana inginkan kelainan pada dirinya.

Dayang atau nama sebenarnya Dayang Nurfaizah Awang Dowty mahu penampilan terbarunya ini kelihatan lebih fresh dan rambut pendek agar mudah untuk diuruskan.

Tidak dinafikan bahawa berambut panjang adalah bukan perkara mudah untuk dijaga kerana perlu bersiap lama dan mengambil masa berjam untuk dandanan rambut. Oleh demikan, penyanyi berusia 36 tahun itu mengambil keputusan untuk memotong rambut.

Imej terbaru Dayang Nurfaizah.

.

.

Selesa berambut pendek.

Dayang dan Hael berduet menerusi lagu Haram.

Penyanyi yang popular dengan lagu Seandainya Masih Ada Cinta ini tidak terfikir untuk memotong gaya rambut pendek seperti lelaki yang telah digayakan oleh kebanyakan selebriti seperti Janna Nick, Diana Danialle, Yasmin Hani dan Atilia Haron.

Janna Nick.

Diana Danialle.

Atilia Haron.

Yasmin Hani.

Penampilan terbaru Dayang itu tampak beliau kelihatan lebih muda dan menawan. Rata-rata peminatnya telah memberi respond positif terhadap potongan rambut terbaru Dayang.

Cantiknya Dayang.

.

Sumber : Dayang Nurfaizah

Sumber :OhMyMedia

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password