KEJAM!!Gadis Oku Maut Diliwat Hingga Keluar Najis Dan Darah – MEDIA OHSEM

KEJAM!!Gadis Oku Maut Diliwat Hingga Keluar Najis Dan Darah – MEDIA OHSEM

 

Gadis Oku Maut Diliwat Hingga Keluar Najis Dan Darah|Yogyakarta: Seorang gadis OKU (pekak dan bisu) yang dikenali sebagai Utami Dwi 24 tahun ditemukan maut didalam tandas rumah meraka Sedayu dipercayai mangsa rogol dan bunuh sabtu kelmarin 18/17 kira-kira jam 12 tengah hari

Mayat pertama kali ditemukan oleh kakak mangsa ‘eka’ yang tinggal berhampiran merasa tidak sedap hati lantaran adiknya itu tidak keluar rumah sejak pagi.

Ketika masuk kedalam rumah Eka terkejut mendapati tubuh adiknya itu terlentang di dalam tandas tanpa mengenakan pakaian.

Pihak polis yang dimaklumkan tiba dilokasi kejadian mendapati badan gadis malang itu dipenuhi luka lebam bekas dipukul.

Mangsa di percayai dicekik sambil dirogol berkali-kali hingga meninggal dunia.lebih memilukan apabila dubur mangsa mengeluarkan najis dan darah.

Pemeriksaan lanjut dirumah mangsa mendapati sejumlah uang dan barang kemas seberat 5 gram milik mangsa juga dikatakan hilang.

Bagaimanapun pihak polis yang mengumpulkan barang bukti mempercayai,suspek dalam kes itu berjumlah lebih dari satu orang dan masih dalam siasatan.

Kakak mangsa berkata,malam sebelum kejadian dia sudah tidak sedap hati dan mengajak adiknya itu tidur dalam rumah mereka,memandangkan rakan serumah adiknya itu balik kampung.Namun mangsa berkeras kerana pada malam itu mangsa bekerja malam dan balik lewat.

Sumber: eberita

Sumber :MediaOhSem

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password