“Kau ni munafik! Aku didera, dibuang…” – Nabila Huda dedah perangai sebenar ibu tiri

"Kau ni munafik! Aku didera, dibuang…" – Nabila Huda dedah perangai sebenar ibu tiri

Pelakon hebat dan berbakat besar, Nabila Huda meluahkan apa yang terbuku di hatinya selama ini dengan mendedahkan beberapa perkara mengenai keluarganya.

Terbaru, pelakon filem Munafik itu telah mendedahkan kisah mengenai seorang individu yang merupakan isteri dan pengurus kepada bapanya iaitu penyanyi Amy Search di Instastory miliknya.

Menurut Nabila atau lebih mesra dengan panggilan Abil, dia menyifatkan individu tersebut telah mengaibkan dirinya serta cuba untuk musnahkan kehidupan ahli keluarga mereka sejak dahulu lagi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nabila Huda mendirikan rumah tangga dengan Mohd Izwan Johar pada 25 Disember 2015 namun belum dikurniakan cahaya mata.

Terdahulu, wanita berusia 33 tahun itu pernah bergelar isteri kepada Zaidy Zailani serta dikurniakan anak perempuan bernama Keisha Laila yang berusia enam tahun.

Bagi Amy Search pula, dia telah berkahwin kali keempat dengan Norish Hassan pada 2003 dan mempunyai tiga cahaya mata iaitu Alexander Zulkarnain, Sania Samara, dan Qaqa At-Tameemi.

Amy turut mempunyai dua lagi anak iaitu Nabila Huda, hasil perkahwinan pertama, Faridah Fadzil dan Irisha Myra, hasil perkahwinan ketiganya dengan Roslisa Ahmad.

Manakala menerusi perkahwinan kedua dengan Noorliza Abdul Latiff, mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Sumber : Nabila Huda

 

Sumber :OhMyMedia

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password