Kartun Hatsune Miku Akan Buat Persembahan di Kuala Lumpur Disember ini & Anda Boleh Layan Persembahannya Bersama DiGi Tererrr

 

 

Pernah tengok kartun anime buat persembahan secara live di hadapan anda? Jika belum pernah, anda mungkin tidak mengenali Hatsune Miku – satu karakter kartun yang kini sudah menjadi selebriti global dengan peminatnya yang tersendiri.

 

Bagi yang belum tahu, Hatsune Miku adalah ‘seorang penyanyi hologram’ yang berasal dari Jepun. Dia sudah menjalankan banyak konsert secara live di negara-negara besar dan pada 16 Disember ini dia akan berada di Stadium Axiata Bukit Jalil, Kuala Lumpur untuk satu konsert khas buat peminat.

Tapi, boleh bayangkan tak macam mana kartun boleh buat konsert? Haa, tengok video Youtube di bawah ni:

Istimewanya konsert Hatsune Miku di Malaysia ini adalah ia dibawakan khusus oleh Digi dan jika anda ingin menonton video-video persembahan Hatsune Miku yang lepas, anda boleh mengunakan pelan Digi Super Tererrr yang menawarkan internet tanpa had selama 12 jam untuk semua aplikasi setiap hari.

Dengan harga serendah RM38 sebulan anda boleh melayari internet tanpa risau – tidak kiralah Youtube ke, main game ke, tengok movie ke – selama 12 jam Internet tanpa had untuk semua aplikasi setiap hari.  Macam biasa, yang pakai Digi Super Tererrr ini akan dapat kemudahan panggilan tanpa had setiap hari.


#DigiSuperTererrr  #JomInternet #DigiPrepaidLiVE.Nak tau apa lagi kelebihan DiGi Super Tererrr, boleh tengok di laman rasmi dia.

Sumber : SiakapKeli

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password