Kanak-kanak 12 tahun terjun bunuh diri, tapi orang lain yang mati


TINDAKAN seorang kanak-kanak berusia 12 tahun membunuh diri dengan cara melompat dari sebuah jambatan di sebuah lebuhraya Virginia, Amerika berjaya mengambil nyawa bukan dirinya, tetapi orang lain.

Seorang gadis muda berusia 22 tahun, Marisa Harris sedang dalam perjalanan bersama teman lelakinya, apabila kanak-kanak tersebut jatuh tepat di atas kereta dipandu wanita itu.

Teman lelakinya yang berada di sebelah tempat duduk penumpang, dilaporkan segera memaut roda kemudi bagi mengarahkan kenderaan dinaikinya itu ke bahagian tepi lebuhraya.

Marisa dilaporkan maut akibat dihempap oleh kanak-kanak lelaki tersebut. Pihak polis kini sedang menyiasat kes berkenaan sebagai cubaan membunuh diri.

Kanak-kanak itu yang belum dikenal pasti identitinya, dilapor berada dalam keadaan yang amat marah, telah dikejarkan ke hospital Fairrax Inova bagi mendapatkan rawatan.

Teman lelaki Marissa, yang duduk di bahagian hadapan penumpang dalam kereta terbabit bagaimanapun tidak mengalami sebarang kecederaan kata Everett Bruce, pakcik kepada Marissa.

“Dia sedikit terkejut,” kata Bruce merujuk kepada keadaan teman lelaki Marissa. — EdisiRakyat.com, 31 Oktober 2017Sumber : – EdisiRakyat

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password