Johan Terharu Besar,Kawan Buat Kejutan Kasi Hadiah Best ,Terbaiklah Member Johan! – MEDIA OHSEM

Johan Terharu Besar,Kawan Buat Kejutan Kasi Hadiah Best ,Terbaiklah Member Johan! – MEDIA OHSEM

 

Orang cakap bila kita nie berkawan dengan orang lain,kita pasti akan orang ingat pada masa akan datang.Maka tak rugi kalau kita selalu ada dengan kawan-kawan waktu susah atau senang, moga-moga akan datang kawan-kawan itu juga yang akan ada dengan kita. Johan pun salah seorang individu di dunia ini menjadi antara orang yang di senangi ramai. Cuba tanya Zizan, memang dia akan cakap Johan adalah sahabat baiknya yang selalu ada waktu susah senang.


Bukan sahaja di sayangi isteri, malah Johan selalu di sayangi kawan-kawan. Ramai kawan-kawan tahu Johan akan selalu menaiki motor untuk ke tempat kerja setiap hari.

Maka untuk gembirakan hati Johan, kawan-kawannya berpakat untuk beri kejutan buatnya berupa satu hadiah istimewa. Bila Johan buka hadiah itu,memang terbaiklah isinya.

Johan di berikan kawan-kawannya berupa satu helmet SHOEI J FORCE 3 bewarna emas.

.

Fuh memang cantik. Mungkin ada yang tanya,mahal sangat ke helmet ini. Ini antara jawapan yang di berikan oleh mereka yang arif dalam dunia motor nie.

.

Pendek kata mahu pakai helmet tersebut,kena labur dalam ribu-ribu jugalah. Ramai kaum Adam rasa teruja tengok helmet baru Johan.Apatah lagi kalau kawan-kawan sudi kasi free, lagilah best kan?

.

Sumber :MediaOhSem

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password