Facebook Lazada kena serang ratusan pengguna tak puas hati

RATUSAN pengguna tidak berpuas hati dengan pelbagai isu berkaitan syarikat online terkenal Lazada menyerang halaman facebook rasminya hari ini.

Rata-rata menyatakan perasaan tidak puas hati dengan perkhidmatan Lazada yang dikatakan tidak mahu membalas sebarang pertanyaan pengguna melalui platform yang disediakan.

Selain itu pengguna juga mendakwa berlaku masaalah pada sistem atas talian laman sesawang Lazada mengakibatkan berlakunya pelbagai masaalah lain.

Kenyataan rasmi Lazada memaklumkan bahawa gangguan-gangguan perkhidmatan di luar jangkaan itu adalah disebabkan oleh tindakan menaiktaraf server dan system sebagai persediaan syarikat itu melancarkan kempen “online revolution” 11.11 pada bulan November depan.

Lazada telah memohon maaf dalam satu kenyataan rasmi di laman facebooknya, dan berjanji akan mengambil perhatian terhadap setiap pengguna yang terjejas selain berusaha keras menyelesaikan penaiktarafan sistem dan berusaha menyelesaikan segala isu-isu berkaitan.

Lazada juga memaklumkan bahawa pihaknya sedang mengambil langkah-langkah perlu di dalam memastikan pemulangan wang kepada para pengguna dapat dipercepatkan.Sumber : MiloSuam

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password