OhMyMedia

Ada hari kau tengok dia gembira. Lima minit kemudian dah masam muka. Complicated-nya jadi wanita

Ada hari kau tengok dia gembira. Lima minit kemudian dah masam muka. Complicated-nya jadi wanita

  Perempuan seringkali dikaitkan dengan makhluk yang penuh complicated. Adakalanya fikiran dorang susah nak difahami. Perempuan lebih mementingkan relationship ataupun hubungan sesama manusia lebih-lebih lagi dalam soal percintaan dan kasih…

Read More
Layanan buruk dan disuruh untuk tanggal hijab, gadis ini dedah sisi gelap kehidupan sebenar di Kota Paris

Layanan buruk dan disuruh untuk tanggal hijab, gadis ini dedah sisi gelap kehidupan sebenar di Kota Paris

  Kota Paris merupakan sebuah destinasi bulan madu terkenal buat pasangan yang baru berkahwin kerana ciri-ciri romantis yang dimiliki oleh kota itu. Ramai yang mengidam untuk bergambar bersama-sama dengan pasangannya…

Read More
Jenis-jenis serum yang dijual di kedai Watsons yang wanita wajib tahu

Jenis-jenis serum yang dijual di kedai Watsons yang wanita wajib tahu

  Kali ni Ena mahu berkongsi pasal serum yang dijual di Watsons.  Sengaja sebut terus nama kedai supaya senang, kalau cakap drug stores nanti orang pergi cari di kedai lain dan takut…

Read More
Cuba menangkan penjenayah rogol, Fathia Latiff teruk disekolah netizen

Cuba menangkan penjenayah rogol, Fathia Latiff teruk disekolah netizen

  Hasrat selebriti kontroversi Fathia Latiff untuk berkongsi persoalan di laman sosial Twitter mengenai isu semasa sekali lagi mengundang padah. Dalam satu ‘tweet’nya, Fathia mempersoalkan tentang Malaysia sebagai sebuah negara Islamik…

Read More
Guna dua alah benda ni kalau nak dinding rumah korang halus macam kulit Neelofa

Guna dua alah benda ni kalau nak dinding rumah korang halus macam kulit Neelofa

  Antara benda yang menyeronokkan apabila sudah memiliki kediaman sendiri adalah melakukan kerja-kerja mendekorasi kediaman kita bagi menjadikannya lebih menarik dan berseri berbanding biasa. Tidak perlulah sampai mengubahsuai rumah anda…

Read More
"Walaupun tudung singkat, seluar ketat, tak bermakna aku takde ilmu agama." – Gadis minta netizen fahami istiqamah itu bukanlah sesuatu yang mudah

“Walaupun tudung singkat, seluar ketat, tak bermakna aku takde ilmu agama.” – Gadis minta netizen fahami istiqamah itu bukanlah sesuatu yang mudah

  Ramai orang yang mahu berubah, dari keburukan kearah kebaikan, dari sikap negatif kearah positif dan sebagainya. Namun untuk melakukan perubahan bukanlah mudah, ia memerlukan masa dan waktu yang sesuai…

Read More
Maksud deposit sewa rumah, 1+1, 2+1 ataupun 2+1+1 yang ramai penyewa tidak tahu

Maksud deposit sewa rumah, 1+1, 2+1 ataupun 2+1+1 yang ramai penyewa tidak tahu

  Apabila mencari rumah sewa atau menjadi tuan rumah sewa, antara perkara utama yang akan dilihat ialah deposit. Namun masih ramai yang salah faham istilah deposit ini sama ada daripada…

Read More
Selepas insiden JAKIM, Nur Sajat gesa pihak berkuasa berkas Papagomo dengan segera

Selepas insiden JAKIM, Nur Sajat gesa pihak berkuasa berkas Papagomo dengan segera

  Kontroversi perang antara jutawan kosmetik, Datuk Nur Sajat Kamaruzzaman dan seorang blogger, Wan Muhammad Azri Wan Deris atau lebih dikenali sebagai Papa Gomo kembali hangat dalam media sosial. Nur Sajat Terbaru,…

Read More
Ramai perempuan Melayu sekarang yang suka kena 'fuc*' berkali-kali

Ramai perempuan Melayu sekarang yang suka kena ‘fuc*’ berkali-kali

  Entah di mana silapnya, wanita generasi sekarang semakin kurang sifat kewanitaan mereka berbanding dengan wanita generasi terdahulu. Mungkin disebabkan budaya barat yang mengalir deras di dalam darah mereka ini…

Read More
“Dahlah setiap kali amik Uber pakai promo code, lagi banyak cekadak!” – Lelaki selar penumpang yang suka ugut bagi rating 1 bintang pada pemandu Uber

“Dahlah setiap kali amik Uber pakai promo code, lagi banyak cekadak!” – Lelaki selar penumpang yang suka ugut bagi rating 1 bintang pada pemandu Uber

  Profesion bergelar sebagai seorang pemandu Grab ataupun Uber bukanlah merupakan suatu perkara yang mudah, ataupun semudah apa yang orang ramai sangkakan. Berdepan dengan pelbagai jenis pelanggan terutamanya jenis yang…

Read More

Page 31 of 51

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password