OhMyMedia

6 selebriti yang pernah bergelar sebagai seorang boy band suatu ketika dahulu, jutawan kosmetik pun tersenarai!

6 selebriti yang pernah bergelar sebagai seorang boy band suatu ketika dahulu, jutawan kosmetik pun tersenarai!

  Ramai tidak menyangka apabila individu yang membawa haluan masing-masing mempunyai sebuah band atau kumpulan pada satu ketika dahulu. Jom kita lihat 6 barisan artis yang pernah menganggotai sebuah kumpulan….

Read More
Mira Filzah umum rehatkan diri daripada media sosial, peminat luah perasaan sedih

Mira Filzah umum rehatkan diri daripada media sosial, peminat luah perasaan sedih

  Pasti ramai yang adore dengan kecomelan pelakon, Mira Filzah ketika menonton drama-drama beliau di kaca televisyen. Bukan sahaja cantik dan berbakat, malah beliau juga mempunyai pendidikan yang tinggi. Baru-baru…

Read More
"Selagi berlapik, takde masalah even peluk cium." – Peminat berbalah adegan peluk Neelofa dan Zul Ariffin

“Selagi berlapik, takde masalah even peluk cium.” – Peminat berbalah adegan peluk Neelofa dan Zul Ariffin

  Siapa yang tidak mengenali Michael Ang, pengarah telefilem dan drama berbangsa Cina ini cukup terkenal dengan kisah-kisah sweet arahan beliau yang sering meletup dan popular dalam kalangan peminat drama…

Read More

“Dulu aku boleh jalan, sekarang lumpuh sebelah badan.” – Gadis kongsi penderitaan diserang penyakit strok

  Strok adalah penyebab utama yang ketiga bagi kematian di Malaysia. Ia merupakan punca utama bagi kehilangan upaya orang dewasa. Namun bukan sahaja orang dewasa, malah golongan remaja juga turut…

Read More
"Jangan bagi perempuan lain pegang suami kita…." – Abby Abadi bagi nasihat kepada mereka yang menggeletis

“Jangan bagi perempuan lain pegang suami kita….” – Abby Abadi bagi nasihat kepada mereka yang menggeletis

  Walaupun beberapa kali gagal dalam perkahwinan, namun kali ini bekas anggota kumpulan Elite, Abby Abadi kelihatan bahagia melayari alam rumah tangga bersama suaminya, Faizal Zakaria. Semalam, beliau telah memuat naik sebuah gambar bersama…

Read More
Punca sebenar Altimet turun pentas kerana Iqram buat perangai mahu 'join' sekali di atas pentas

Punca sebenar Altimet turun pentas kerana Iqram buat perangai mahu ‘join’ sekali di atas pentas

  Kehangatan Anugerah Juara Lagu (AJL)-32 masih lagi terasa walaupun sudah berlalu empat hari yang lepas. Majlis yang penuh gilang-gemilang itu telah mencipta satu fenomena yang besar buat industri muzik…

Read More
11 fakta yang perlu anda tahu mengenai filem Badang

11 fakta yang perlu anda tahu mengenai filem Badang

  Sebuah filem terbaru A. Razak Mohaideen yang menampilkan usahawan terkenal, Dato’ Aliff Syukri sebagai Badang yang berkisahkan seorang Adiwira  sarat dengan elemen fantasi dan komedi bermula di pawagam hari…

Read More
Dr. Amalina Bakri kongsi tips bagi mereka yang ingin 'fluent' bahasa Inggeris ala omputih

Dr. Amalina Bakri kongsi tips bagi mereka yang ingin ‘fluent’ bahasa Inggeris ala omputih

  Siapa yang tidak mengenali pelajar hebat, Nur Amalina Che Bakri yang pernah mengejutkan orang ramai dengan keputusan 17A1 dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) beliau pada tahun 2004. Kini beliau…

Read More
"Kita cuba sedaya upaya untuk pujuk Sajat meneruskan proses itu." – JAKIM dakwa dihalang daripada sahkan identiti Sajat

“Kita cuba sedaya upaya untuk pujuk Sajat meneruskan proses itu.” – JAKIM dakwa dihalang daripada sahkan identiti Sajat

  Selepas pertemuan empat mata di antara pegawai daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dengan Nur Sajat pada bulan lepas, pihak JAKIM dijangka akan mengambil tempoh masa sebulan untuk mengesahkan…

Read More
"Dah bagi sewa murah, macam ni kau balas aku…" – Tuan rumah kongsi pengalaman dianiaya penyewa perempuan

“Dah bagi sewa murah, macam ni kau balas aku…” – Tuan rumah kongsi pengalaman dianiaya penyewa perempuan

  Persengketaan di antara penyewa dengan tuan rumah bukanlah perkara yang baru. Sebelum-sebelum ini, pelbagai kisah yang kita dengar mengenai perkara ini. Terbaru, seorang wanita telah berkongsi pengalaman hitam beliau…

Read More

Page 1 of 23

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password