Asal Muka Berlubang-Lubang Ibarat Jalan Tak Cukup Turap, Kini Hensem Tampan Bergaya Tanpa Perlu Bazir Ribu Riban. Ini Tips Dari Beliau

 

Sekali tengok muka terbaru lelaki ini, memang kita takkan percaya yang dulunya muka dia tidaklah setulus-mulus sekarang. Realitinya dia juga pernah mengalami masalah yang hampir setiap dari kita perlu lalui – muka berjerawat dan berlubang.

Rahsianya?

Menurut pengguna Facebook yang menggunakan nama Az Lxn itu, tiada apa yang magis dalam transformasi wajahnya itu. Berkongsi tips transformasinya di Facebook, Az Lxn berkata wajahnya berubah selepas menggunakan Cetaphil.

Ok.. Malam ni nak share sikit. Skincare yang saya pakai. Sebab ramai yang tanya… Pakai apa… But i gave bluetick.


“Bukan nak kedekut nak bagitau… I just nk test keberkesanannya dahulu… Huhhuhu. .
As u know my face before. 😬😬😬😬😬. Terok bebeno.

“X sanggup den nengok nya…Pedih nak matey time ada jerawat d muka… Bengkak, kering, kusam semua ada.

“Kalau nk skin nmpak flawless blh try pakai. . Muka nmpk glowing bekilau gitu.. Good for someone yg kulit kering. Parut jerawat i soo far masih ada lg. But much different than before.

“This product. . So far so good.  Malas nk cer panjang. Nk pakai.. Pakai x nk sudah.” kata Az Lxn sambil menambah produk terbabit boleh didapati di Watson.

Dalam masa yang sama, Az Lxn turut berkongsi cara dia menggunakan produk terbabit menerusi satu video yang berdurasi 40 saat. Di video terbabit, boleh dilihat betapa bersihnya wajay Az Lxn selepas menggunakan Cetaphil.

Cetaphil merupakan produk penjagaan wajah yang sedang popular di Malaysia sekarang dan mendapat banyak respon yang baik dari para penggunanya. Seringkali, produk terbabit menjadi pilihan ramai bagi membersihkan wajah.

Tidak hairanlah mengapa produk ini viral sehingga mendapat puluhan ribu perkongsian di laman Facebook, kerana ia adalah merupakan satu produk penjagaan kulit dermatologikal nombor satu di Malaysia.

Bagi yang nak tahu lanjut tentang Cetaphil, sila layari https://cetaphil.com.my. Kat dalam laman tu banyak tips-tips penjagaan kulit dari Cetaphil sendiri. Malah, tips penjagaan untuk bayi pun ada!

Sumber : SiakapKeli

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password