21 Kegagalan Photoshop Paling Fail! Kelakar Habis !! – MEDIA OHSEM

21 Kegagalan Photoshop Paling Fail! Kelakar Habis !! – MEDIA OHSEM

Image result for edit photoshop gagal

Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Jika anda mempunyai kemahiran dan skill yang mencukupi, anda boleh mengubah dan memanipulasi apa sahaja gambar.

Ingin kelihatan kurus, kulit lebih cerah, jerawat dan jeragat dihilangkan, menunggang ikan jerung putih sambil bergusti dengan beruang hitam? Semuanya boleh.

Tapi masalahnya bila designer yang tak tahulah, mungkin tengah mengantuk, tengah mabuk todi atau mungkin tengah layan hidu gam barang sepam dua, sampai hasil photoshop yang dihasilkan menjadi seakan-akan ianya dihasilkan dengan Microsoft Paint. Anda faham maksud saya kan?

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan.Cekdemout and be afraid, be very afraid.

photoshop fail#Tangan hantu?

 photoshop fail#Gila menakutkan pinggang dia!! 

 photoshop fail#Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih

photoshop fail#Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo

photoshop fail#Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki

photoshop fail#Tangan hantu lagi?

photoshop fail#Child’s Play? Gila seram

photoshop fail#Dia pegang tangan siapa?

photoshop fail#Bad hand job

photoshop fail#High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop

photoshop fail#Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?

photoshop fail#Invisible handbag

photoshop fail#Bayi mutan dengan tujuh jari

photoshop fail#Crowd copy paste. Aguero kan tu?

photoshop fail#Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.

photoshop fail#Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.

photoshop fail#Anak Brad Pitt ada evil twin.

photoshop fail#The real skinny.

 photoshop fail#4 jari? The Simpsons?

photoshop fail#Tangan sotong.

Sumber dari Abduzeedo, Odee dan Hongkiat



Sumber :MediaOhSem

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password